Silver 545 CC by Faster

Fra kr. 240.146

For sesongen 2016 lanserer Silver en ny båt med baugrampen som passer både budsjett og varierende behov. 545 CC er en båt med en midtkonsoll som man sitter trygt bak i to gode stoler.  Den kommer utstyrt med en 88 cm bred elektronisk styrt baugrampe. Modellen er meget godt utstyrt som standard og enkel å tilpasse til eget bruk.

Den nye 545-modellen skrog med en 18 ° V-bunn uten bordganger, sikrer en jevn og balansert drift selv i sterkere bølger. Den godt designet skrogformen gir båten særdeles god kjørbarhet, til tross for baugen rampen. 545 oppnår lett en toppfart på rundt 34 knop (100 hk) -  med fire-person belastning. Takket være baugrampen er  ombordstigning på naturlige strender enklere enn noensinne. Baugrampen gjør det svært enkelt å laste ombord større og tung gjenstander- transporterer enkelt eksempel trillebårer, tohjulinger og mini quad sykler til og fra hytta. Baugen rampe styres elektronisk enten via strømbryteren på betjeningskonsollen dashbordet eller ved hjelp av den trådløse fjernkontrollen er inkludert som standard i båtens pris.

Standard utstyrsnivå er svært omfattende. Standard utstyret inkluderer hydraulisk styring, Troll Control funksjonen for fiske, en Raymarine A78 -multifunktionsdisplay med Chirp -ekolod, Securmark tyverimerking, to uavhengige båt seter og et bredt akterbenk / sete boksen montert på skinnen. Hendig festeskinner med quick-release. Med hjelp av tilbehør som er montert på skinner, kan du enkelt tilpasse båten etter dine egne behov og preferanser. På listen over ekstrautstyr, se f.eks forskjellige størrelser, sete / oppbevaringsbokser, akter deksel, komfort -säten, trim tabs, ventilseter og lastesurre lenker.

Båten er perfekt for tjenesteytere og fiske, hvor dykking og allsidig lastbærering er nødvendig! Båten er designet og produsert fra start til slutt for hånd på Juha Snell Oy fabrikk i Tuusula, Finland, like nord for Helsinki.

Standard

 • Hydraulisk styring
 • A78 Raymarine m/ ekkolodd
 • Securemark båt
 • 2x Pilotstoler

  Teknisk info

  Båttype:Skjærgårdsjeep
  Merke:Silver 545 CC by Faster
  Årsmodell: 2018
  Lengde: 5,45 m
  Bredde: 0
  Dybde: 30 cm
  Motormerke: Honda
  Motortype:Utenbords
  Motorstørrelse:80-115 hk
  Drivstoff:Bensin
  Vekt:670 kg
  Materiale:Aluminium
  Farge båt: Grå
  Sitteplasser: 8

   Velg motor og ekstrautstyr

   Velg motor

   Velg ekstrautstyr

   Totalt ,-

   FÅ KAMPANJETILBUD PÅ DENNE BÅTEN