baathenger2

Ny serviceleder søkes!

Fritid-Senteret AS er en av Østlandets største båtforhandlere.  Selskapet har butikk og verksted i Leangbukta og større klargjøring –og opplagsvirksomhet rett utenfor Hønefoss. Vår tekniske leder / verksmester går etter hvert over i annen virksomhet.  Vi søker derfor en ny mann/kvinne til å lede avdelingen.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

1. Ledelse og drift av verkstedet

2. Ledelse og drift av opplagsvirksomhet

3. Klargjøring av nye båter, ledelse

4. Utenfor sesong også delta aktivt i arbeidsoperasjonene på verksted, opplag og klargjøring ny båt

 

Stillingsbeskrivelse: 

Vi søker en person med teknisk innsikt, gjerne fra båtbransjen, med stor grad av ansvarsfølelse. Vår nye verksmester vil lede en avdeling med 4 motiverte mekanikere, og gode engelsk kunnskaper er en nødvendighet.  Personen vil også være en viktig del av bedriftens kundeservice slik at korrekt, høflig opptreden er en selvfølge. Også punktlighet og kvalitet på leveransen er viktig. Svært mye av kommunikasjon både eksternt og internt går via databasert støtteverktøy, slik at personen må relativt raskt være i stand til å bli fortrolig med verktøyene bedriften bruker.

 

Interesserte bes henvende seg til Knut: telefon 47 25 27 75, mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tiltredelse etter avtale.

 

 hondaom