21_liten.jpg


Vi søker dyktig og allsidig mekaniker!

Fritid-Senteret AS er en av Østlandets største båtforhandlere.  Selskapet har showroom og verksted i Leangbukta og større klargjøring –og opplagsvirksomhet rett utenfor Hønefoss. Fritid-Senteret er importør av OceanMaster og Coaster. I tillegg er vi forhandler for Kellox med AMT og Silver.
Alle båtene rigges med Honda motorer fra Kellox.

På grunn av økende etterspørsel etter servicetjenester, søker vi mekaniker til vårt verksted i Leangbukta. I perioder må det også påregnes noe arbeid på Kilemoen.

Sentrale arbeidsoppgaver:

1. Service motor / glassfiber arbeide

2. Kundehåndtering

3. Utenfor sesong også delta aktivt i arbeidsoperasjonene på verksted, opplag og klargjøring ny båt

Stillingsbeskrivelse: 

Vi søker en selvstendig, serviceorientert mekaniker som er flink mekanisk, men som også kan ta øvrige arbeider i båt som glassfiber, elektrisk og VVS. Det er ønskelig med førerkort kl BE. 

Personen vil også være en viktig del av bedriftens kundeservice slik at korrekt, høflig opptreden er en selvfølge. Også punktlighet og kvalitet på leveransen er viktig. Svært mye av kommunikasjon både eksternt og internt går via databasert støtteverktøy, slik at personen må relativt raskt være i stand til å bli fortrolig med verktøyene bedriften bruker.

Arbeidstid i utgangspunktet fra 08.00 – 16.00. I sesong må det påregnes en del overtid.

Lønn etter avtale.
Tiltredelse etter avtale.

 

Interesserte bes henvende seg til Knut: telefon 47 25 27 75, mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 hondaom